Actueel

28 september 2016 | Het onderzoek dat we vorig jaar hebben gedaan naar de countervailing power van VO’s kreeg ruime aandacht (zie ook interview SPO) Voornamelijk ook veel aandacht van de VO’s zelf, getuige de grote opkomst op de bijeenkomst samen met de Pensioenfederatie en DNB op 14 januari 2016 .

Verantwoordingsorganen hebben inmiddels hun oordeel over het afgelopen jaar geformuleerd ten behoeve van het jaarverslag 2015. En de jaarverslagen zijn gepubliceerd op de websites van de pensioenfondsen.
Zou het oordeel in 2015 beïnvloed zijn door de zinvolle discussies die zijn gevoerd? Door de inzichten die zijn gedeeld? Erg benieuwd naar het oordeel, hebben we een aantal verslagen doorgespit. De eerste indruk is erg positief. De verslagen uitgebreider en de onderbouwing is verbeterd. 
Binnenkort komen we hier zeker op terug!

15 juli 2016 | Vandaag is de nieuwe website live gegaan. Fris en modern in de nieuwe huisstijl, verzorgd door Claudia Claas van www.valetti.nl. De kleuren staan voor innovatie, moderne, state-of-the-art oplossingen en voor onze multidisciplinaire aanpak. Frank Bogaard van www.defakto.nl bouwde de site. De foto’s op de website zijn eigen foto’s, een andere passie van mij!
Bekijk hier het volledige artikel uit Tijdschrift voor Pensioenvraagstukken (april 2016).
Artikel over het APF uit Het Financieele Dagblad op 16-05-2015. Bekijk hier het volledige artikel.